Experiență deosebită pentru iubitorii de film. Documentarul „Unde ești, Adame?”, va rula la Râmnicu Sărat

Duminică, 4 februarie, la ora 17:00, sala de cinema a Centrului Cultural Florica Cristoforeanu din Râmnicu Sărat, se pregătește să ofere o experiență deosebită pentru iubitorii de film documentar. În premieră, va fi proiectat filmul „Unde ești, Adame?”, o creație ce surprinde aspecte captivante ale vieții monahale din Mănăstirea Dochiariu, situată în Sfântul Munte Athos.

Pentru a sublinia importanța acestei proiecții, la eveniment va fi prezent și producătorul filmului, Arhid. Oleksandr Plyska, ce va împărtăși din experiența personală și inspirația care au stat la baza creării acestei opere de artă cinematografică.

„Unde ești, Adame?” explorează viața monahală și înfățișează o perspectivă unică asupra existenței închinate vieții spirituale, lăsând publicul să pătrundă într-o lume mistică și enigmatică. Realizat cu pasiune și delicatețe, filmul aduce în prim-plan frumusețea arhitecturală și spirituală a Mănăstirii Dochiariu, precum și trăirile și devotamentul monahilor care o locuiesc.

Publicul va avea oportunitatea de a se apropia de viața monahilor, de a experimenta momente de rugăciune și meditație. Imaginile uimitoare, surprinse în locuri sacre și pline de istorie, vor stârni în mintea și inima spectatorilor o gamă largă de emoții și gânduri profunde.

Intrarea la proiecție este liberă, astfel încât oricine este interesat să participe și să trăiască această experiență poate să se alăture evenimentului.

Filmul documentar „Unde ești, Adame?” a fost lansat în 20 de țări și subtitrat în 22 de limbi și a fost selectat pentru proiecție la mai multe festivaluri de film.