„1 DAR=1 ZÂMBET”. Campanie caritabilă pentru copiii din Râmnicu Sărat

Șapte copilași cu vârstele curinse între doi și cinci ani, care provin din familii monoparentale sau sunt crescuți doar de către bunici cu posibilități financiare reduse, au mare nevoie de ajutor. Astfel, Direcția de Asistență Socială Râmnicu Sărat, organizează, cu ocazia sărbătorilor Pascale, campania Caritabilă „1 DAR=1 ZÂMBET„, în cadrul căreia cetățenii sunt îndemnați să ofere din puținul lor alimente sau haine.

Donațiile se pot face de luni până joi, între orele 08.00-16.30, până în data de 26.04.2024, la sediul Direcției de Asistență Socială Râmnicu Sărat din strada Tudor Vladimirescu, nr. 35.

 „Am dat Start Campaniei Caritabile 1 DAR=1 ZÂMBET, campanie dedicată copiilor ce provin din familii monoparentale sau sunt crescuți doar de către bunici cu posibilități financiare reduse. Pe lista Iepurașului avem șapte copii cuminți, cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani, din zonele mărginașe ale orașului. Ne dorim să asigurăm fiecărui copil articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării și dulciuri. Darurile vor fi aduse la Direcția de Asistență Socială Râmnicu Sărat din strada Tudor Vladimirescu, nr. 35, de luni până joi, între orele 08.00-16.30, până în data de 26.04.2024.

Împreună putem să aducem copiilor un strop de speranță și bucurie!

transmite directorul DAS , Popescu Mihaela Florentina

Cei care doresc să se implice, sunt rugați să sune la numărul de telefon 0238567010, persoană de contact Stan Elena, pentru a primi dimensiunile și vârsta copilului.