Site icon Gazeta Râmniceană

PRIMĂRIA RÂMNICU SĂRAT, ANUNȚ DE INFORMARE PUBLICĂ PRIVIND ACORDAREA AJUTORULUI PENTRU ÎNCĂLZIRE

În atenţia: Beneficiarilor ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie.

Stimaţi beneficiari,

Va informăm că Direcția de Asistenţă Socială Râmnicu Sărat a demarat, începand cu data de 7 octombrie 2024, acțiunea de preluare a cererilor declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie, în vederea aplicării prevederilor Legii nr. 226 din 16 septembrie 2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 01 noiembrie 2024 – 31 martie 2025.

Formularul de Cerere Declarație pe propria răspundere precum și toate documentele necesare, pot fi accesate online, pe site-ul https://dasrmsarat.ro/, secţiunea COMPARTIMENT PRESTAŢII SOCIALE/ALOCAȚII ȘI INDEMNIZAŢIE CREȘTERE COPIL sau poate fi pus la dispoziția cetățenilor la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Râmnicu Sărat- str. Tudor Vladimirescu, nr 35.

Menţionăm faptul că la depunerea documentelor, beneficiarii nu trebuie să prezinte certificate de atestare fiscală eliberate de Serviciul Taxe şi Impozite din Primăria Râmnicu Sărat şi nici adeverinţa de la Registrul Agricol.

Pentru informații suplimentare vă punem la dispoziție datele de contact: Direcția de Asistenţă Socială Râmnicu Sărat, Str. Tudor Vladimirescu nr. 35, Râmnicu Sărat, Jud Buzău, e-mail: dasrm_sarat@yahoo.com, Număr telefon: 0238567010.

Exit mobile version