Profesori răpuși de Coronavirus

Doi soți, din Râmnicu Sărat, ambii profesori, au decedat după ce au fost infectați cu COVID-19. În urmă cu 2 săptămâni a pierdut lupta cu virsusul bărbatul în vârsta de 69 de ani, iar în urmă cu o zi a decedat și soția acestuia, în vârstă de 68 de ani. Împreună erau internați în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Soții s-au prezentat la camera de gardă a unității medicale din Râmnicu Sărat cu o formă medie a virusului, ulterior au fost internați împreună și au urmat schema de tratament.
Barbatul, de 69 de ani, în urmă cu ceva timp, a fost supus unui transplant hepatic, însă de la o zi la alta se simțea tot mai rău, iar pe data de 17 Decembrie, s-a stins din viață. La câteva zile după moartea bărbatului, starea de sănătate a soției s-a înrăutățit și a fost mutată pe Terapie Intensiva. La scurt timp, fiica femeii de 68 de ani a cerut transferul la o unitate medicală din Capitală, însă inima acesteia a cedat în ambulanță.

Aceștia erau cunoscuți ca o familie de profesori foarte buni, iar pentru mulți elevi au fost adevarate exemple.

„Colectivul de cadre didactice și elevii Liceului Teoretic „Ștefan cel Mare” din Municipiul Râmnicu Sărat,  sunt   îndurerați de trecerea rapidă și fără de veste la cele veșnice a celor care au fost profesori ai liceului, respectați și valorizați prin profesionalismul deosebit, profesori de matematică și limba română, respectiv dl.prof Chelaru Victor și D-na prof. Cireașa Violeta, profesori deosebiți care au sădit în mintea și sufletul a numeroase generații cunoașterea și respectul față de Învățarea de calitate…. Dragi profesori vă suntem recunoscători că v-am cunoscut și ne vom aminti cu respect și drag de dumneavoastră. Drum lin printre stele.”

Neculăiasa Vasile, Directorul Liceului Teoretic „Ștefan cel Mare”