Oina revine la Râmnicu Sărat!

Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat și cu sprijinul autorităților locale reînființează secția de oină. Zilele trecute, Ciprian Barbu, Consilierul personal al primarului localității buzoiene, împreună cu profesorul Cosmin Bălan, au mers într-o vizită oficială la sediul Federației Române de Oină, iar în urma discuțiilor purtate, au primit aviz favorabil în vederea reafilierii.

În aceste zile, consilerii personali ai primarului municpiului Râmnicu Sărat, împreună cu reprezentanții Clubului Sportiv Municipal, au transmis toate documentele necesare în vederea definitivării dosarului de reafiliere. Clubul va avea în cadrul secției de oină echipa de seniori și senioare, juniori și junioare. Cu această ocazie, au fost stabilite direcțiile de acțiune pentru participarea clubului la competiții și desfășurarea unui proiect amplu la nivelul județului Buzău.

În ceea ce privește programul competițonal, meciurile echipelor se vor desfășura în stil turneu. Primul Campionat Național de Seniori (Turneul Regulat) va avea loc în data de 21-23 mai 2021, în județul Teleorman.

Echipa din Râmnicu Sărat își va efectua antrenamentele pe terenul „Victoria” (fosta Unitate Militară). Astfel, Administrația Domeniului Public împreună cu CSM, au pregătit deja gazonul terenului pentru crearea celor mai bune condiții.

Sursa foto: Sport Revolution