Partidul Social Democrat: “USR a ascuns un sondaj în care Rafila era apreciat de 60% dintre cei care au votat”

Social-democrații acuză USR că ascund un sondaj realizat pe Facebook în care aproape 60% dintre cei care au votat îl apreciază pe Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.

Este vorba de un sondaj în care românilor li se cerea să îi acorde o notă actualului Ministru al Sănătății, însă rezultatul acestuia îl punea într-o lumină favorabilă pe Alexandru Rafila.

Concret, 59% dintre respondenţi au ales opţiunea „Foarte bun” la întrebarea „Ce notă i-aţi da lui Alexandru Rafila?”, în timp ce opţiunea „Nesatisfăcător” a fost aleasă de 33 % dintre votanţi. 

foto: Facebook PSD

Replica celor de la USR, la acuzațiile PSD, nu a întârziat să apară, aceștia au precizat că nu ei au „scos” sondajul, ci că le-a „picat” serverul, „la fel cum a picat rata de vaccinare de când e Rafila ministru”.

După ștergerea sondajului:

“Puneți sondajul înapoi! Românii vor să voteze, lașilor! Nu mai merge să măsluiți voi voturile, cum ați făcut-o la Sectorul 1 sau în alegerile voastre interne!!!”, au scris cei de la PSD pe Facebook.

Potrivit acestui sondaj, ministru Rafila este apreciat de 59% dintre cei care au votat, în timp ce 35% dintre acestea consideră că prestația lui Rafila este „nesatisfăcătoare”.