Centrul Europe Direct Râmnicu Sărat a lansat o campanie umanitară pentru Maria, fetița diagnosticată cu leziuni cerebrale

„Noi, toți, Salvatori – SUNTEM PENTRU MARIA!” este numele campaniei umanitare sub care Centrul Europe Direct Râmnicu Sărat dorește să strângă suma de 12.000 Euro, necesară pentru realizarea intervenției chirugicale de Transplant Celule Stem, pentru Maria, fetița cu chip angelic în vârstă de 4 ani, care a fost diagnosticată cu leziuni cerebrale. Perioada Campaniei Umanitare se va desfășura în perioada 1 februarie 2023-30 februarie 2023.

Astfel voluntarii Centrului Europe Direct Râmnicu Sărat au amplasat cutiile de donații în Școli, Licee, Grădinițe, diferite magazine și instituții, acolo unde râmnicenii pot dărui orice sumă de bani, însă cei care doresc să facă un transfer bancar, o pot face în contul IBAN: RO92BTRLRONCRT0436536801 – Titular: LAURA MARINA TOPEA (mama), deschis la Banca Transilvania.

„Maria, la doar 4 ani, este diagnosticată cu LEZIUNI CEREBRALE și are nevoie URGENTĂ de TRANSPLANT DE CELULE STEM, realizabil în AUSTRIA!

Cauza Mariei este și motivul nostru de SOLIDARITATE și UMANITATE!

Începând de astăzi, noi, echipa Europe Direct Râmnicu Sărat, ne vom implica pentru colectarea celor 12.000 Euro necesari pentru realizarea intervenției chirurgicale!

Timpul nu ne este aliat, așa că e nevoie de o mobilizare exemplară, de donațiile cât mai multor râmniceni!

Veți găsi, începând de zilele următoare, cutiile de donații, numerotate în Școli, Licee, Grădinițe, diferite magazine și instituții. Le mulțumim în avans tuturor oamenilor cu suflet mare care se vor alătura!

Pentru aceia dintre dvs. care doriți să faceți un transfer bancar, este deschis la Banca Transilvania, contul:

IBAN: RO92BTRLRONCRT0436536801 – Titular: LAURA MARINA TOPEA (mama)

Telefon: 0762.296.039

Totodată, în situația în care doriți să amplasați o cutie de donații în spațiul dvs., ori aveți nevoie de una pentru a realiza o donație, vă stăm la dispoziție: 0762.659.525 – Florin Ceparu.”

Transmite coordonatorul Centrului Europe Direct Râmnicu Sărat, Florin Ceparu

Reamintim că Maria a fost diagnosticată cu leziuni cerebrale, o afecțiune care i-a răpit micuței din Râmnicu Sărat, dreptul de a merge, de a vorbi și de a avea o copilărie normală. După perioade lungi de tratament si terapii, Maria a început să rostească doar câteva cuvinte și să faca primii pași la vârsta de 4 ani. Din păcate, părinții nu îsi permit să mai continue ședințele de terapie Aba, logopedie sau kinetoterapie, deoarece sunt destul de costisitosare, iar singura șansă ca Maria să aibă o viață normală o reprezintă transplantul de celule stem, intervenție care se va realiza în Austria, iar suma necesară este de 12.000 de euro

CITEȘTE ARTICOLUL COMPLET AICI  APEL UMANITAR pentru Maria, fetița din Râmnicu Sărat, diagnosticată cu leziuni cerebrale