Campanie umanitară „Din inimă pentru Maria” la G.P.P „Lumea Copilăriei”

„Și noi putem fi alături de Maria pentru a-i oferi șansa la o copilărie fericită!” Asta și-au spus preșcolarii și cadrele didactice, de la Grădinița cu Program Prelungit „Lumea Copilăriei”, din Râmnicu Sărat, unitate de învățământ la care este înscrisă Maria Țopea, fetița de doar 4 ani, diagnosticată cu leziuni cerebrale. Impresionate de cazul micuței, educatoarele grădiniței au organizat o expoziție cu vânzare de felicitări, realizate de copii.

În perioada 7-8 martie, Grădinița cu Program Prelungit „Lumea Copilăriei”, din Râmnicu Sărat, a organizat o expoziție cu vânzare de felicitări, realizate de preșcolari, îndrumați de doamnele educatoare. Scopul acestei acțiuni, desfășurate în cadrul campaniei umanitare ,,Din inimă pentru Maria”, a fost unul caritabil. Părinții, care au trecut pragul grădiniței, au avut ocazia să aleagă felicitări confecționate chiar de cei mici. Prețul exponatelor fost stabilit de fiecare părinte în parte, iar banii strânși vor fi donați Mariei, fetița de doar 4 ani, diagnosticată cu leziuni cerebrale.

„Scopul acestei acțiuni a fost să dăm o mână de ajutor Mariei, pe parcursul recuperării, să-i redăm zâmbetul pe buze, să îi oferim șansa la o copilărie fericită. Maria este înscrisă la grădinița  noastră, iar cazul ei ne-a impresionat profund, fapt ce ne-a determinat să organizăm această expoziție. Mulțumim din suflet tuturor părinților care au cumpărat felicitări și au donat pentru acest copil, care va trece printr-un transplant de celule stem, în afara țării

a declarat directorul G.P.P „Lumea Copilăriei”, Andreea-Elena Simion.

Părinții preșcolarilor de la Grădinița cu Program Prelungit „Lumea Copilăriei” au arătat și de această dată că sunt oameni inimoși, cu suflet mare. Ei au cumpărat felicitări pentru a le oferi persoanelor dragi din viața lor, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, și au donat pentru Maria. Valoarea totală a vânzărilor s-a ridicat la suma de aproximativ 3.000 de lei, bani care vor fi donați familiei Mariei Țopea.