Concurs de muzică populară la Centrul Cultural Florica Cristoforeanu. În competiție se pot înscrie tineri interpreți cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani

Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu” și Consiliului Local Municipal Râmnicu Sărat, organizează duminică, 29 Octombrie 2023, începând cu ora 09:00, cea de a doua ediție a Festivalului Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular „RAPSODII DE TOAMNĂ”, deschis tinerilor interpreţi de muzică populară din întreaga ţară, cu vârstele cuprinse între 6 și 18 ani. Evenimentul se va desfășura în Sala de spectacole a CCFC.

La concurs pot participa copii, tineri soliști vocali și grupuri vocale de muzică populară din toate zonele etnofolclorice ale țării. Clasificarea interpreților se va face în funcție de autenticitatea și valoarea artistică a repertoriului, de calitatea interpretării, de ținuta scenică și de costumul popular.

Juriul concursului va fi alcătuit din personalități ale folclorului românesc, specialiști de prestigiu ai instituțiilor de profil din țară.

Premiile festivalului oferite de organizatori constau în Trofeul Festivalului ,,Rapsodii de toamnă’’, premii speciale, diplome și medalii.