Doliu la Detașamentul de Pompieri Râmnicu Sărat. A murit la doar 43 de ani


Este doliu la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău. Un pompier din cadrul Detașamentului Râmnicu Sărat, în vârstă de 43 de ani, s-a stins mult prea devreme. Plutonierul adjutant Aurelian Toma ar fi fost diagnosticat cu probleme cardiace, era hipertensiv și a suferit mai multe operații de varice, însă fără rezultat.
Potrivit unor surse, în momentul în care a fost găsit, bărbatul prezenta urme de sânge pe picioare din cauza varicelor care se tot spărgeau. Salvatorul râmnicean va fi condus pe ultimul drum miercuri, 6 aprilie, la Podgoria. 

Cu durere în suflet, conducerea și cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău își exprimă regretul asupra trecerii premature în neființă a prietenului și colegului nostru, Toma Aurelian.

Plutonierul adjutant Toma Aurelian, subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat, a încetat din viață în data de 03.04.2022.

„Tomiță” a fost un bun coleg, implicat în misiunile inspectoratului, ce mereu a aspirat la mai mult, dând dovadă de profesionalism și dăruire.

Personalul I.S.U. Buzău este alături de familia îndurerată, plt.adj. Toma Aurelian rămânând veșnic în sufletele noastre.

Cei ce vor să-l însoțească pe ultimul drum o vor putea face în data de 06.04.2022, ora 11:00, la cimitirul din localitatea Podgoria, județul Buzău.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

transmite ISU Buzău

Salvatorul de la Detașamentul de Pompieri Râmnicu Sărat activa în cadrul ISU Buzău din anul 2006 și era tatăl unei fetițe.