Spectacol în Parcul Tineretului cu Maria Ilie

Tânăra artistă Maria Ilie a susținut un recital de excepție sâmbătă după-amiază, în Parcul Tineretului din Municipiul Buzău. În vârstă de doar 9 ani, râmniceanca i-a impresionat pe spectatorii buzoieni cu vocea sa.

Cunoscută deja pentru faptul că deține zeci de premii şi trofee în palmares, dar și pentru că a reprezentat cu mândrie, nu o singură dată, Municipiul Râmnicu Sărat, la diferite festivaluri și concursuri de muzică, Maria Ilie a susținut încă un recital deosebit, de data aceasta în natură, în Parcul Tineretului din Buzău, cu ocazia desfășurării Evenimentului Terapie prin sport” organizat de asociația “Îmbunătățirea Vieții”.

Maria are 13 trofee, nouă premii locul I, trei premii locul II, trei premii III, două menţiuni şi alte două premii speciale. A câştigat la numai cinci ani concursul „Mihaela Runceanu” şi trofeul „Golden Music Fest”. La puţin timp a obţinut locul I şi trofeul concursului „Lumini sonore by Ozana Barabancea”, unde profesorii Cristi Faur şi Ozana Barabancea au fost cei care au jurizat.

Începutul anului 2021 i-a adus Mariei câteva premii importante, printre care se află şi premiul I al concursului online „Minimegastar 2021”, secţiunea interpretare.