Show cu Doru Octavian Dumitru. Două bilete sunt gratuite

Comedia învinge pandemia! Pe 8 aprilie va avea loc un spectacol de zile mari la Centrul Cultural Florica Cristoforeanu din Râmnicu Sărat, susținut de Doru Octavian Dumitru. Publicația Gazeta Râmniceană vă oferă două invitații. Pentru a câștiga invitațiile, tot ce trebuie să faceți este să dați Like Paginii de Facebook „GAZETA RÂMNICEANĂ”, să distribuiți articolul publicat de  Pagina „GAZETA RÂMNICEANĂ”  în care este anunțat spectacolul și să etichetați o persoană.

După o perioadă în care spectacolele și evenimentele cu public au fost anulate din cauza pandemiei, iată că apare soarele și pe scenă. Joi, 8 aprilie, de la ora 19:00, sunteți așteptați la un super show de comedie la Centrul Cultural Florica Cristoforeanu din Râmnicu Sărat, oferit chiar de comediantul Doru Octavian Dumitru. Spectatorii vor beneficia de toate măsurile de siguranță sanitară, iar prețul unui bilet este de 50 de lei.

„Eu cred în comedie şi sunt de părere cã râsul este cel care trebuie promovat mereu, pentru cã zâmbetul este cel care ne ţine pe toţi în echilibru!”  a declarat Doru Octavian Dumitru

Fanii paginii Gazeta Râmniceană, vor avea parte de surprize! Participă la concursul organizat de echipa Gazeta Râmniceană și vei primi două invitații la spectacol. Concursul se desfășoară în perioada 01.04.2021 – 07.04.2021, exclusiv online, pe Pagina de Facebook „GAZETA RÂMNICEANĂ”.

” Pentru a câștiga invitațiile, tot ce trebuie să faceți este să dați Like Paginii de Facebook „GAZETA RÂMNICEANĂ”, să distribuiți articolul publicat de  Pagina „GAZETA RÂMNICEANĂ”, cu titlul  „Show cu Doru Octavian Dumitru. Două bilete sunt gratuite” și să etichetați o persoană. Câștigătorul va fi anunţat pe data de 07.04.2021, la ora 14:00, printr-o postare publică pe pagina de Facebook GAZETA RÂMNICEANĂ, imediat după încheierea tragerilor la sorți. Pentru a evita situaţiile neplăcute, îndemnăm participanţii să citească regulamentul concursului.” transmite Ramona Vlad, reprezentant Gazeta Râmniceană

Spectacolul face parte dintr-un turneu naţional, iar după spectacolele de succes din localităţile Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, acesta se va opri şi la Râmnicu Sărat în data de 8 aprilie.