Sonia Trifan, consilier de imagine pentru râmniceanca Maria Ilie

Maria Ilie, micuța artistă din Râmnicu Sărat, o apariție constantă, atât pe scenele din România, cât și la posturile naționale și locale de televiziune, a ajuns în atenția creatoarei de modă Sonia Trifan.

Tânăra interpretă de muzică a fost remarcată de Sonia Trifan la București, în cadrul Festivalului “Fusion Arts”, unde a fost invitată de organizatori să cânte. La eveniment au participat peste 50 de artiști contemporani, români și internaționali, din domenii variate precum pictură, sculptură, grafică, artă decorativă sau design vestimentar.

Creatoarea de modă a anunțat, recent, pe rețelele de socializare că se va ocupa de ținutele de scenă ale Mariei.

Foto: Facebook Sonia Trifan

Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare alături de artista Râmniceancă .

Foto: Facebook Sonia Trifan

Tânăra artistă din Râmnicu Sărat, a avut o prestație de excepție, în luna aprilie a acestui an, pe scena show-ului Românii au Talent. Concurenta a reușit să îl emoționeze până la lacrimi pe juratul Dragoș Bucur, cu piesa pe care a interpretat-o.

Maria are în palmares 13 trofee, nouă premii locul I, trei premii locul II, trei premii III, două menţiuni şi alte două premii speciale. Maria a câştigat la numai cinci ani concursul „Mihaela Runceanu” şi trofeul „Golden Music Fest”.

La puţin timp a obţinut locul I şi trofeul concursului „Lumini sonore by Ozana Barabancea”, unde profesorii Cristi Faur şi Ozana Barabancea au fost cei care au jurizat.

În anul 2021, Maria a câștigat premiul I al concursului online „Minimegastar 2021”, secţiunea interpretare. Pe lângă muzică îi place foarte mult teatrul, un impact mare asupra ei l-a avut actorul Alin Gheorghişan, sub îndrumarea căruia a lucrat şi jucat timp de un an la Teatrul ,,Constantin Tanase’’ din Bucureşti, în spectacolul ,,Nepoţii lui Tănase’’ . Născută la Râmnicu Sărat, în anul 2012, Maria Ilie este una dintre tinerele talente ale municipiului, descoperind această pasiune la grădiniță, dorindu-și foarte mult să evolueze.

A debutat la vârsta de patru ani şi a reprezentat cu mândrie, nu o singură dată, oraşul, la diferite festivaluri și concursuri de profil, de la care s-a întors acasă și cu premii. În anul 2020, la vârsta de 8 ani, și-a lansat propriul videoclip “voi zbura până la stele”.